Thai Wakepark Lumlukka

Z Ayutthayi přejíždíme do Thai wake parku. Jedeme Grabem (asijský Uber) a ten nás stojí 611 bahtů (400 Kč). Cesta trvala necelou hodinku.

Ve wakeparku neumí moc anglicky, tak je to docela boj se i ubytovat. 
Jediné ubytování, které tu je, se jmenuje Hotel Ride’n’Lazy. Je to přímo ve Wakeparku, nic v okolí není (nebo jsme to alespoň nedohledali). Na týden tu jsou ceny od 6.625 bahtů (4400 Kč) za nejzákladnější pokoj. Za pokoj Superior je to o cca 500 bahtů na noc víc. 
V termínu, kdy jsme tu my, tu je nějaká akce, a tak na nás zbyl poslední volný pokoj nejnižší třídy. No, je to strašný. Špína, neuklizeno, všude vlasy a chlupy, v okně hnízdo ptáků a seno, ze kterého si postavili hnízdečko nám padá do koupelny. V pokoji nám běhá ještěrka. Není kam si vybalit. Máme tu jeden maličký stolek a maličkatý noční stolek. Toť vše. :D Ale nestěžuji si, jsem přeci zase v mém milovaném Thajsku. 
Pokud nemáte vlastní prkno, tak není problém si ho tu půjčit. Je to tu ale trošku dražší, než třeba na Filipínách nebo na Bali. 
Půjčovné prkna s helmou (vesta je zdarma) stojí na týden 4.420 bahtů 
Jízdné na týden 5.555 bahtů. Pokud budete ubytovaní v areálu, tak budete mít 15% slevu na jízdné. Místo 5.555 to bude stát 4.801 bahtů. 
Celkem za pronájem vybavení a jízdné (na týden) stojí na osobu: 9.221 bahtů (6.615 Kč). 

Poslední fotografie je tel.č. na taxi, které je na parkovišti. Kousek od wakeparku je obchod 7/11 a nebo město Rangsit, kde je např. velké obchodní centrum Future park.

Na jídlo si můžete zajít přímo ve wakeparku. Většina jídel je ale smažených.

Kousek od wakeparku je občerstvení a obchůdek, kam si můžete zajít pro vodu.. Jídlo je tam ale hnusné.